Bezglutenowe Ciasto Brownie 230g.
Bezglutenowe Ciasto Brownie 230g.
- Producent: PUTKA sp. z o.o. ul. Sadowa 36, 05-850 Jawczyce
- Waga: 0.00
-
Produkt nie zawiera:
Zamówienia na produkty świeże przyjmujemy do niedzieli.
Wysyłka z całym zamówieniem we wtorek - środę.
Składniki: cukier, olej rzepakowy, JAJA, kakao, mąka ryżowa, skrobia pszenna bezglutenowa, skrobia ziemniaczana, emulgator: lecytyna SOJOWA, sól, substancja spulchniająca: proszek do pieczenia (E450, E500),soda oczyszczona, aromat waniliowy.
w 100 g | w 230 g | %RWS w porcji 230 g | |
Wartość energetyczna | 1805kJ/430 kcal | 4152kJ/988 kcal | 49% |
Tłuszcz | 24 | 56 | 80% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,9 | 6,7 | 33% |
Węglowodany | 48 | 110 | 42% |
w tym cukry | 38 | 87 | 96% |
Błonnik | 1,1 | 2,5 | - |
Białko | 5,0 | 12 | 23% |
Sól | 0,3 | 0,7 | 12% |
%RWS - referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000 kcal) |
Informacja dla diabetyków | w 100 g | w porcji 230 g |
wymiennik węglowodanowy (WW) | 4,8 | 11,0 |
wymiennik białkowo-tłuszczowy (WBT) | 2,4 | 5,5 |
Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu.
Termin przydatności: 10 dni