Bułki z siemieniem lnianym i chią bezglutenowe incola 100 g.
Bułki z siemieniem lnianym i chią bezglutenowe incola 100 g.
- Producent: Incola
- Waga: 0.10
-
Produkt nie zawiera:
Składniki: woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąka ryżowa, ziarna (siemię lniane brązowe – 4,62 %, siemię lniane złote – 4 %, słonecznik 1,45 %, chia – 1,33 %), olej słonecznikowy, drożdże, skoncentrowany sok winogronowy, białko kurze (jaja), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki płesznik), cukier, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza), sól, otręby ryżowe, melasa trzcinowa, mielona łuska gryki. Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
Informacja o alergenach:
Może zawierać białka mleka.
Ilość netto:
100 g (2x50g)
Sposób przechowywania:
Przechowywać w temperaturze 14-21°C z daleka od źródła ciepła i promieni słonecznych.
Sposób przygotowania: Bułka do bezpośredniego spożycia.
Średnia wartość odżywcza na 100 g produktu |
|||
Wartość energetyczna: | 1305 kJ/ 310 kcal | ||
Tłuszcze, w tym: | 10,1 g | ||
Kwasy tłuszczowe nasycone: | 1,5 g | ||
Węglowodany; w tym: | 47,2 g | ||
Cukry: | 7,2 g | ||
Błonnik: | 4,2 g | ||
Białko: | 5,6 g | ||
Sól: | 1,0 g |