Muffiny czekoladowe z kremem budyniowym bezgl. 310 g.
Muffiny czekoladowe z kremem budyniowym bezgl. 310 g.
- Producent: Celiko S.A. ul. Św. Antoniego 71, 61-359 Poznań
- Waga: 0.31
-
Produkt nie zawiera:
Zaproś do wspólnego pieczenia rodzinę i znajomych.
Nagrodą będą pyszne, własnoręcznie zrobione i ozdobione Muffiny Bezglutenowe.
Składniki: cukier, skrobia z tapioki modyfikowana, mąka ryżowa, mąka kukurydziana, skrobia
ziemniaczana, substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu, aromat, sól,
substancja zagęszczająca - guma ksantanowa. Może zawierać: soję, mleko.
Opakowanie zawiera:
• 280 g mieszanki do ciasta
• 12 szt. foremek
Wartość odżywcza |
w 100 g gotowego wyrobu przygotowanego wg przepisu podstawowego: |
1 szt. muffiny ok. 40 g |
Wartość energetyczna |
1617 kJ / 386 kcal |
647 kJ / 155 kcal |
Tłuszcz |
19 g |
7,7 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
<0,1 g |
<0,1 g |
Węglowodany |
50 g |
20 g |
w tym cukry |
25 g |
10 g |
Błonnik |
0,2 g |
0,1 g |
Białko |
3,8 g |
1,5 g |
Sól |
0,71 g |
0,28 g |