Paluchy chlebowe z cebulką bezg bez cukru
Paluchy chlebowe z cebulką bezg bez cukru
- Producent: GLUTENEX
- Waga: 0.09
-
Produkt nie zawiera:
BEZGLUTENOWE paluchy inspirowane tradycyjnymi włoskimi grissini. Paluchy z dodatkiem cebuli to lekka, przekąska BEZ DODATKU CUKRÓW. Nasze paluchy to produkt PRZYJAZNY DLA WEGAN. Na opakowaniu pod kodem QR znajdziesz proste przepisy na wegańskie dipy, które tworzą idealny duet z paluchami. W kilka minut wyczarujesz przekąskę na spotkanie z przyjaciółmi. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Składniki: skrobia kukurydziana, skrobia pszenna bezglutenowa, mąka kukurydziana, substancja słodząca: maltitol; woda, olej rzepakowy, drożdże, cebula suszona grys (3,4%), sól, substancja zagęszczająca: guma guar; proszek do pieczenia bezglutenowy (regulator kwasowości: difosforany; substancja spulchniająca: węglany sodu; skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana), błonnik roślinny, emulgatory: E 471, lecytyny.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g PRODUKTU
Wartość energetyczna | 1457 kJ / 345 kcal | ||
Tłuszcz / w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | Węglowodany / w tym cukry: | Białko: | Sól: |
6,4 g / 0,5 g | 54 g / 1.5 g | 12 g | 1,4 g |
Termin przydatności do spożycia: 12 m-cy
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Sposób przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dip musztardowy: 5 łyżek musztardy francuskiej, 0,5 szklanki oliwy z oliwek, 2 łyżki octu z białego wina, szczypta soli i pieprzu, 1 łyżeczka miodu
Przygotowanie: wszystkie składniki dokładnie wymieszaj i GOTOWE!
Masa netto: 90 g