660 446 404
  • Zaloguj się
    Zaloguj się
  • Zarejestruj się
Twój koszyk:
Koszyk
info: Twój koszyk jest pusty!
Nowość

Kozie mleczko bezglutenowe 160 g.

Kozie mleczko - pianka w czekoladzie

Wyjątkowo smaczna i bezglutenowa przekąska. Połączenie koziego mleka oraz wykwintnej czekolady.
RĘCZNIE WYRABIANE. NIE ZAWIERA TŁUSZCZU PALMOWEGO.
 
należy spożyć do 10.09.2024
12,48 
Dostępność: Dostępny
+ -
Składniki: czekolada (31%) [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (z soi), E 476; aromat] - masa kakaowa minimum 48%, cukier, margaryna [oleje i tłuszcze roślinne (olej rzepakowy, całkowicie uwodorniony olej rzepakowy), woda, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat], syrop glukozowy, mleko kozie w proszku (6,5%), białko jaja, substancja zagęszczająca: agar; aromat, substancja konserwująca: sorbinian potasu, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Produkt może zawierać: orzeszki ziemne, orzechy, sezam.
 
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g PRODUKTU:

Wartość energetyczna

2091 kJ / 501 kcal

Tłuszcz / w tym kwasy tłuszczowe nasycone:

Węglowodany / w tym cukry:

Białko:

Sól:

30 g / 15 g

53 g / 43 g

3,8 g

0,15 g 

 
 
 
Sposób przechowywania: przechowywać w miejscu suchym, w temperaturze nie wyższej niż 20 stopni Celcjusza.
 
Masa netto: 160g

Klienci kupili także

Poleca
Speculoos herbatniki korzenne bezgl. 100 g.
8,39 
Poleca
Proszek do pieczenia bezglutenowy 30 g.
1,99 
Poleca
Barszczyk czerwony- koncentrat bezgl. bio 320 ml.
10,49 
Poleca
Ciasto korzenne bezgl Celiko mieszanka 300g
6,22 
Poleca
Ciasto kruche w proszku bezglutenowe celiko 200 g.
4,73 
Cukier korzenny bezglutenowy Celiko 32g
1,49 
Poleca
Ciasto czekoladowe ze skórką pomarańczy 220g
13,39 
Nowość
Kalendarz adwentowy bezglutenowy 100g
21,17 
Poleca
Portugalska przyprawa do ryb bezgl. 150 g.
6,50 
Poleca
Drożdże babuni suszone bezglutenowe 8 g.
3,40 
Nowość
Rodzynki bezglutenowe bio 250g
7,04 
Poleca
Mąka na ciasto drożdzowe bezglutenowe
4,19