660 446 404
  • Zaloguj się
    Zaloguj się
  • Zarejestruj się
Twój koszyk:
Koszyk
info: Twój koszyk jest pusty!
Poleca

Kukurydziane spody do pizzy bezgl bio 100 g

KUKURYDZIANY SPÓD DO PIZZY BEZGLUTENOWY BIO 100 g - SCHNITZER
9,24 
Dostępność: Dostępny
+ -

Bezglutenowy kukurydziany spód do pizzy.

Wystarczy obłożyć świeżymi dodatkami, a następnie upiec w piekarniku, aby móc delektować się włoskim smakiem pizzy.
 

SKŁADNIKI
34 % skrobia kukurydziana*, woda, 15 % mąka kukurydziana*, naturalny zakwas ryżowy* (mąka ryżowa*, woda), olej słonecznikowy*, mąka ryżowa*, łuski płesznika*, białko grochowe*, mąka lniana*, dekstroza*, sól morska, proszek do pieczenia – kamień winny* (skrobia kukurydziana*, substancja zakwaszająca: winiany potasu, substancja spulchniająca: soda oczyszczona), błonnik jabłkowy*, substancja zagęszczająca: guma guar*, guma ksantanowa, przyprawy*
(* certyfikowany składnik ekologiczny)

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1183 kJ / 281 kcal
Tłuszcz: 5,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 51 g
w tym cukry: 2,3 g
Błonnik: 5,8 g
Białko: 4,3 g
Sól: 1,6 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Obłożyć dowolnymi składnikami.
Piec w temp. 190 stopni przez ok. 10-12 min.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu


Klienci kupili także

Poleca
Bułki hot-dog bezglutenowe Incola 130 g.
10,49 
Poleca
Chleb wieloziarnisty bezglutenowy GFL 320 g.
14,91 
Poleca
Bagietka bezgl z czosnkiem sano
9,82 
Nowość
Poleca
Włoski spód do pizzy bezgl 250g
17,21 
Poleca
Chleb z pełnego ziarna bezgl. 250 g.
10,49 
Poleca
Bułki hamburgerowe z siemieniem bezgl. incola 140 g.
10,49 
Nowość
Chleb wieloziarnisty bez dodatków cukrów 200g
9,32 
Poleca
Ciabatta bezgl 170g
9,23 
Poleca
Bułki z siemieniem lnianym i chią bezglutenowe incola 100 g.
9,44 
Poleca
Bułki podłużne jasne bezglutenowe 100g.
7,25 
Poleca
Świeży chleb z ziarnem bezglutenowy 350 g.incola
11,54 
Nowość
Chleb bezglutenowy z przyprawą włoską 210g
10,08