Bezglutenowy Chleb Rustykalny 200 g.
Bezglutenowy Chleb Rustykalny 200 g.
- Producent: PUTKA sp. z o.o. ul. Sadowa 36, 05-850 Jawczyce
- Waga: 0.20
-
Produkt nie zawiera:
Wysyłka tylko we wtorek lub w środę!!!
Chleb na zakwasie ryżowym.
Składniki: skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, skrobia ryżowa, woda, olej rzepakowy, białko SOJOWE, skrobia z manioku, cukier, drożdże, zakwas ryżowy, przyprawy, prażona soczewica, koncentrat winogronowy, sól
Numer rejestracyjny produktu: PL-033-006
Termin przydatności: 5 dni
w 100 g | w 200g | %RWS w porcji 200g | |
Wartość energetyczna | 999kJ/238 kcal | 1998kJ/476 kcal | 24% |
Tłuszcz | 3,5 | 7,0 | 10% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,5 | 1,0 | 5% |
Węglowodany | 46 | 92 | 35% |
w tym cukry | 3,4 | 6,8 | 8% |
Błonnik | 3,0 | 6,0 | - |
Białko | 3,8 | 7,6 | 15% |
Sól | 1,2 | 2,3 | 39% |
%RWS - referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000 kcal) |
Informacja dla diabetyków | w 100 g | w porcji 200g |
wymiennik węglowodanowy (WW) | 4,6 | 9,2 |
wymiennik białkowo-tłuszczowy (WBT) | 0,5 | 0,9 |